Home - Nieuws - 2010

01-12-2010

Grandstream Enterprise IP telefoons nu leverbaar bij Voipshop

Vanaf heden zijn de nieuwe Grandstream Enterprise IP telefoons opgenomen in het assortiment van Voipshop. De nieuwe Grandstream VoIP telefoons zijn geschikt voor de zakelijke gebruiker en bieden de nieuwste technische snufjes op telecom gebied.

De Grandstream Enterprise serie begint met de Grandstream GXP1200 Enterprise IP telefoon, welke geschikt is voor 2 gelijktijdige gesprekken.

De nieuwe modellen in het Grandstream assortiment zijn:

Grandstream GXP2100 Enterprise IP telefoon 4 lijnen
De GXP2100 is een IP telefoon voor maximaal 4 gelijktijdige gesprekken en 4 SIP accounts. Tevens beschikt de GXP2100 over een speakerphone en HD audio.

Grandstream GXP2110 Enterprise IP telefoon 4 lijnen
De Grandstream GXP2110 is de grote broer van de GXP2100 en heeft een groter LCD display en verbeterde speakerphone. Tevens is dit model uit te breiden met een expansion module van Grandstream voor meerdere lijnen. Ideaal voor bij de receptie.

Grandstream GXP2120 Enterprise IP telefoon 6 lijnen
Het topmodel van de Grandstream Enterprise serie is de GXP2120. Dit model heeft alle features die je mag verwachten van een IP telefoon. Met de mogelijkheid om tot 6 lijnen tegelijk te gebruiken is dit toestel ideaal voor de receptie of directie. Het grote LCD scherm en HD audio maken deze telefoon compleet.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de nieuwe Grandstream Enterprise serie? neem dan contact op met Voipshop op 030 669 1223 of stel uw vraag via info@voipshop.nl
09-09-2010

De nieuwe Cisco SPA500 serie

Vanaf heden is de nieuwe Cisco SPA500 serie te verkrijgen bij Voipshop. De SPA500 serie is de opvolger van de Linksys SPA900 serie. De telefoons vallen hiermee nu officieel onder het Cisco merk en zijn voorzien van verbeterde hardware en meer features. Een uitgebreid overzicht van de Cisco SPA500 serie vind u hier

De Cisco SPA500 serie heeft als instapmodel de Cisco SPA501G welke voorzien is van een eenvoudig scherm maar wel 8 tegelijktijdige gesprekken aan kan, deze telefoon kan bijvoorbeeld gebruikt worden in een magazijn. De SPA502G is voorzien van een verbeterd LCD scherm en is geschikt voor 1 lijn waarmee dit toestel geschikt is voor mensen die niet veel bellen maar wel een betrouwbaar toestel nodig hebben. De SPA504G, SPA508G en SPA509G zijn gelijk aan de SPA502G maar beschikken per variant over de mogelijkheid voor meer tegelijktijdige gesprekken.

Het absolute topmodel uit de Cisco SPA500 serie is de Cisco SPA525G. Dit model is voorzien van Wifi en bluetooth en beschikt tevens over een helder mooi kleurenscherm. Ideaal voor managers of bij de receptie waar veel gebruik wordt gemaakt van verschillende binnenkomende gesprekken. De SPA525G kan 5 gelijktijdige gesprekken aan en beschikt over een voicemail functie.

Heeft u interesse in de Cisco SPA500 serie en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Voipshop op telefoonnummer 030 669 1225 en wij staan u graag te woord.
19-08-2010

3CX Software VoIP PBX systeem nieuw op Voipshop

Vanaf heden levert Voipshop in samenwerking met 3CX de licenties van het 3CX Software VoIP PBX systeem. Tevens kunt u via Voipshop een 3CX training volgen.

3CX Software VoIP PBX systeem
De 3CX PBX software is een zeer uitgebreid software pakket geschikt voor het Microsoft Windows platform. Met 3CX beheerd u vanaf één locatie uw complete telefoon systeem en heeft u alle meest voorkomende functies die u nodig heeft voor een uitgebreide VoIP configuratie.

De 3CX licenties worden geleverd in verschillende versies zodat u deze kunt afstellen op de grootte van uw onderneming. Indien uw onderneming groeit kunt u het systeem eenvoudig upgraden via een upgrade licentie. De software is voor iedere versie gelijk maar is per versie gelimiteerd aan het aantal beschikbare inkomende en uitgaande lijnen. Hieronder een overzicht van de verschillende versies:

3CX Software VoIP PBX Mini voor 4 lijnen
3CX Software VoIP PBX Small Business voor 8 lijnen
3CX Software VoIP PBX Professional voor 16 lijnen
3CX Software VoIP PBX Professional voor 24 lijnen
3CX Software VoIP PBX Enterprise Edition voor 32 lijnen
3CX Software VoIP PBX Enterprise Edition voor 64 lijnen
3CX Software VoIP PBX Enterprise Edition voor 128 lijnen
3CX Software VoIP PBX Enterprise Edition voor 256 lijnen
3CX Software VoIP PBX Enterprise Edition voor 512 lijnen

Klik op de versie die voor uw bedrijf van toepassing zou zijn voor meer informatie.


Technische ondersteuning en 3CX training
Voipshop biedt in samenwerking met 3CX speciale trainingen aan waarbij u het complete 3CX systeem leert kennen en overal kunt installeren. Tevens levert Voipshop licenties voor technische ondersteuning zodat u altijd een beroep kunt doen op de technische kennis van 3CX.

Meer informatie?
Indien u meer informatie wilt ontvangen over het 3CX systeem neem dan contact op met één van onze product experts op telefoonnummer 030 669 1225 of via info@voipshop.nl. Wij staan u graag te woord.
20-04-2010

Nieuw in het assortiment: SNOM 870 Business IP telefoon

Vanaf vandaag te bestellen bij VoIPshop, de nieuwste IP telefoon van SNOM: de SNOM 870 Business IP Telefoon

De SNOM 870 is het nieuwe topmodel onder de VoIP telefoons van SNOM. Voorzien van een groot  TFT touchscreen en zeer strak design is dit het ideale professionele IP toestel voor op kantoor.De SNOM 870 is voorzien van Wideband audio waarmee het best mogelijke geluid haalbaar is. Zo zullen gesprekken een stuk helderder klinken en meer natuurlijk overkomen.

Klik hierom de SNOM 870 te bestellen.
13-04-2010

Polycom SoundPoint IP toestellen overzicht

Voipshop is dé leverancier op internet voor al uw VoIP toestellen waaronder de Polycom SoundPoint serie. Deze serie IP telefoons van Polycom staat bekend om hun uitstekende geluidskwaliteit en vele features. Om u een kort overzicht te geven van de beschikbare toestellen van Polycom volgt hieronder een handig overzicht. Indien u meerdere toestellen wilt afnemen, vraag dan een offerte aan zodat wij u een scherp voorstel kunnen doen. Klik hier om een offerte aan te vragen

Polycom SoundPoint IP 321
De Polycom SoundPoint IP 321 is het instapmodel van Polycom en kan tot 2 lijnen tegelijk aan en wordt standaard via Power over Ethernet gevoed. Dit instapmodel is zeer geschikt voor klein zakelijk of thuisgebruik.

Polycom SoundPoint IP 331
De Polycom SoundPoint IP 331 is een stapje hoger dan de 321 en heeft 2 netwerkaansluitingen zodat u eenvoudig de telefoon doorlust naar uw computer waardoor u geen aparte netwerkkabel hoeft aan te leggen.

Polycom SoundPoint IP 335
De Polycom SoundPoint IP 335 gaat weer een stapje verder en is voorzien van wideband audio wat Polycom ook wel HD Voice noemt. Het grote verschil met normale geluidskwaliteit zit hem in de bandbreedte die de telefoon gebruikt voor spraak. Door 7 khz te gebruiken wordt de audio van betere kwaliteit waardoor gesprekken soepeler en natuurlijker klinken.

Polycom SoundPoint IP 450
De Polycom SoundPoint IP 450 kan tot 3 lijnen tegelijk aan en is voorzien van 2 netwerkaansluitingen, HD Voice en wordt standaard gevoed via Power over Ethernet. Dit model is weer een stapje hoger dan de IP 335.

Polycom SoundPoint IP 550
De Polycom SoundPoint IP 550 is de grotere broer van de IP 450 en kan zelfs 5 lijnen aan. Uiteraard is ook dit model voorzien van HD Voice, 2 netwerkaansluitingen en PoE.

Polycom SoundPoint IP 560
De Polycom SoundPoint IP 560 is gelijk aan de IP 550 maar is voorzien van Gigabit netwerkaansluitingen in plaats van standaard 100 Mbps. Hierdoor kan de computer die u hierop aansluit gebruik maken van uw aanwezige gigabit netwerk waardoor u niet op snelheid inlevert.

Polycom SoundPoint IP 650
De Polycom SoundPoint IP 650 behoort tot de top in de SoundPoint reeks en kan wel 6 lijnen aan tegelijk. Uiteraard is dit model ook voorzien van twee 100 Mbps netwerkaansluitingen, PoE en HD Voice.

Polycom SoundPoint IP 670
De Polycom SoundPoint IP 670 is het absolute topmodel onder de IP telefoons. Voor de gebruiker die echt de beste kwaliteit wil. Dit toestel is vergelijkbaar met de SoundPoint IP 650 maar beschikt tevens over gigabit netwerkaansluitingen. Naast gigabit netwerkaansluitingen beschikt dit model uiteraard over HD Voice, PoE en ondersteund hij 6 lijnen tegelijk.

Wilt u meer informatie over Polycom SoundPoint toestellen of wilt u een scherpe offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@voipshop.nl of bel 030 669 1225.
07-04-2010

12connect beltegoed nu te bestellen op Voipshop

Vanaf vandaag kunt u uw 12connect beltegoed ook bestellen via Voipshop.nl

12connect is een aanbieder van Voip waarbij u tegen zeer gunstige tarieven via internet kunt bellen naar meer dan 100 landen. De 12connect beltegoed kaarten worden per e-mail naar u verzonden en komen in 5 soorten.

- 12connect beltegoed 10 euro
- 12connect beltegoed 25 euro
- 12connect beltegoed 50 euro
- 12connect beltegoed 100 euro
- 12connect beltegoed 250 euro


12connect account op proef?

Indien u nog geen 12connect account heeft kunt u deze nu gratis aanvragen.

Klik hier om een gratis account aan te vragen
31-03-2010

Siemens Gigaset C470 IP aanbieding

De meest populaire VoiP DECT telefoon, de Siemens Gigaset C470 IP is nu in de aanbieding bij Voipshop.

Voor slechts 139 euro krijgt u de Siemens Gigaset C470 IP DECT telefoon inclusief 2e handset. Met de Siemens C470 IP kunt u goedkoop over internet bellen en ook nog eens draadloos door uw hele huis.

Heeft u nog geen Voip abonnement? Sluit dan een goedkoop abonnement af bij 12connect

 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie